Werken bij BCMGlobal

BCMGlobal is een ondernemende organisatie waar de dag pas klaar is als het werk af is. We houden van doen en zetten de schouders eronder. We vragen tomeloze inzet maar bieden ook een grote vrijheid, inbreng, saamhorigheid, persoonlijke groei en een team collega’s dat elkaar beter maakt en elkaar iets gunt. BCMGlobal biedt complete hypothecaire outsourcing onder een dak.

 

Samenwerking BCMGlobal en Rochewood

BCMGlobal groeit en we gaan een hoop nieuwe collega’s aannemen. Daarom is Rochewood als recruitmentbureau gekozen om mee samen te werken. Dat betekent dat je alle vacatures en informatie over werken bij BCMGlobal exclusief hier vindt. Daarnaast voer je het eerste gesprek met Rochewood.

Om jou een realistisch beeld te geven van de organisatie, heeft Rochewood meerdere weken bij ons gewerkt, meegekeken en met de medewerkers zelf gesproken over het werk waarop jij kunt solliciteren.

 

Openstaande vacatures

 

Ontdek alle vacatures

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld. 

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.