Over BCMGlobal

BCMGlobal is een toonaangevende Europese onafhankelijke dienstverlener op het gebied van krediet- en vermogensbeheer. 

We hebben expertise in meerdere landen met activiteiten in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Italië, en ondersteunen leningen voor zowel commerciële leningen voor vastgoed, MKB en Buy-to-Let ondernemers als voor woninghypotheken gedurende de gehele looptijd van de lening, vanaf de aanvraag en beoordeling tot aan bijzonder beheer activiteiten en de aflossing.

BCMGlobal hanteert een commerciële, proactieve benadering van kredietverlening. Onze kennis van de service-industrie en best-in-class technologie stelt ons in staat om het best mogelijke resultaat voor onze klanten te behalen. Onze klanten in heel Europa vertrouwen erop dat wij superieure service leveren en resultaten behalen en hun regeldruk tot een minimum beperken.

Als toonaangevende en onafhankelijke dienstverlener heeft BCMGlobal een hoge beoordeling ontvangen van zowel Standard & Poor's als van Fitch voor onze dienstverleningscapaciteiten voor zowel commerciële leningen (Vastgoed, MKB en Buy-to-Let)  als particuliere woninghypotheken.

Wilt u meer weten over BCMGlobal in Europa? Kijk daarvoor op de website BCMGlobal.com

 

 

Onze klanten

Onze klanten variëren van financieel adviseurs en geldverstrekkers, tot investeerders, zowel traditioneel als niet-traditioneel, die op zoek zijn naar rendement via gedekte en ongedekte kredieten. Hieronder vallen financiële dienstverleners zoals:

 • Participatiemaatschappijen
 • Banken
 • Niet-bancaire kredietverstrekkers
 • Pensioenfondsen
 • Verzekeraars
 • Hedgefondsen

Visie & Missie

Connecting people with their assets

BCMGlobal beheert financiële assets en realiseert gebruikersgemak, analyse en inzicht door middel van technologie. We leveren complete oplossingen voor financiële instellingen over de hele wereld. Onze toewijding aan marktleidende klantoplossingen wordt ondersteund door onze investering in mensen, processen en technologie.

Het doel van BCMGlobal is om mensen met hun financiële eigendommen te verbinden - veilig, beveiligd en verantwoord. Het is ons bestaansrecht en verenigt ons wereldwijd rond een gemeenschappelijk doel, ongeacht het bedrijfsonderdeel waarin we ons bevinden of de rol die we uitvoeren.

Onze waarden vormen de basis van onze bedrijfscultuur en brengen ons samen als één team. Deze waarden bepalen onze manier van werken en inspireren om ons doel te bereiken.

Client Focused

 • Wij handelen transparant en integer
 • Wij luisteren naar de behoeften van onze klanten en werken met hen samen om juiste oplossingen te bieden voor hen en hun klanten
 • Wij zijn betrouwbaar en gepassioneerd over wat we doen, wij maken onze beloften waar en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering

Adapt and Evolve

 • Wij zijn veerkrachtig, omarmen uitdagingen en handelen snel
 • Wij zoeken naar mogelijkheden en stimuleren verandering, beperken risico’s en leren van onze fouten en van anderen om continu te verbeteren
 • Wij zijn in staat ons uit te spreken en constructief bij te dragen aan het beste resultaat

Together we achieve

 • Wij werken samen met onze collega’s, klanten, partners en andere belanghebbenden om positieve resultaten te bereiken
 • Wij verenigen ons rond een gemeenschappelijk doel als één BCMGlobal-team, en maken gebruik van onze wereldwijde expertise om te leveren
 • Wij waarderen diversiteit en geven om elkaar en respecteren en ondersteunen elkaar om te gedijen en te slagen

Werken bij BCMGlobal

BCMGlobal wil de beste dienstverlening leveren als multi-specialist en gaat voor een hechte relatie met de klant. Een wendbare, flexibele organisatie vraagt om de beste mensen. Onze mensen moeten het verschil maken. Wij zoeken mensen die meebouwen aan onze organisatie, waarbij klantgericht door de aderen stroomt, de beste in hun vakgebied willen zijn en zich continu willen verbeteren en die houden van dynamiek.

Samenwerking BCMGlobal en Rochewood

BCMGlobal groeit en we gaan een hoop nieuwe collega’s aannemen. Daarom is Rochewood als recruitmentbureau gekozen om mee samen te werken. Dat betekent dat je alle vacatures en informatie over werken bij BCMGlobal exclusief hier vindt. Daarnaast voer je het eerste gesprek met Rochewood. Om jou een realistisch beeld te geven van de organisatie, heeft Rochewood meerdere weken bij ons gewerkt, meegekeken en met de medewerkers zelf gesproken over het werk waarop jij kunt solliciteren.

Openstaande vacatures

Op dit moment zijn we op zoek naar een:  

*Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.