Distributie

 

Binnen BCMGlobal is FlexFront verantwoordelijk voor de distributie. Het is onze drijfveer de beste en grootste distributiepartner te zijn op het gebied van hypotheken. Op die wijze leveren we enerzijds de beste service met een goed systeem in combinatie met de inzet, passie en het plezier van onze mensen aan onze aangesloten adviseurs en anderzijds een flink marktaandeel en kwaliteit aan de geldverstrekkers in ons assortiment. 

 
FlexFront houdt zich sinds 1997 bezig met hypotheekacceptatie. FlexFront werkt voor 1.200 hypotheekadvieskantoren in opdracht van 21 geldverstrekkers. Wij geloven dat de consument het meest gebaat is bij onafhankelijk advies. FlexFront ondersteunt dit advies met een effici├źnt administratief proces waarvan dagverwerking en technische vooracceptatie twee speerpunten zijn.
 

We kijken altijd naar de mens achter het dossier en zoeken van daaruit pragmatische oplossingen voor elk hypotheekvraagstuk. Door het uiteenlopende aanbod van geldverstrekkers bereiken we een groot deel van de markt en bieden we de adviseur de mogelijkheid om voor ieder huishouden een hypotheekoplossing te vinden.
 

In 2022 heeft onze werkwijze en filosofie ons voor de zevende keer de Gouden Lotus Award voor beste Serviceprovider opgeleverd.

Meer weten over FlexFront of bent u ge├»nteresseerd om zaken met ons te doen, kijk daarvoor op de website van FlexFront.